Koreanen eten vreselijk snel. Nadat ik dit uitgeserveerd kreeg verscheen er een stel naast me in het kamertje. Zij aten hetzelfde en waren in zeventien minuten weer weg. Ik heb er veel langer over gedaan. Bibimbap is een nationale schotel: rijst met groenten, ingelegd fruit en ei als basis, daarbij komt dan rundvlees of vis. In dit geval dus vis. De zwarte kom is een soep met tohu en vis. Het grote bord onder is de basisgroente waar de serveerster het begin gemaakt heeft door er rijst doorheen te mengen. Daarna was het aan mijzelf. Van links onder met de klok mee: zoete pickles, gesmoorde ui, een soort scherpe boontjes, rode en groene peper, zure saus, ingemaakte citroen, zeewier, visjes, zeekraal, ingemaakte knol, pepers. Centraal onder de soepkom nog scherpe sardienachtigen, omelet en gegrilde zeevis. En dit alles kost 10.000 Won = 6,80 Euro...
Reageren is niet langer mogelijk.
|
BeeldBlog (sinds 2013)Wanneer ik onderweg ben, probeer ik regelmatig bijdragen te plaatsen in dit BeeldBlog, als het enigszins kan dagelijks. Garanties dat dat lukt zijn er niet, want ik ben van vóór het blogtijdperk... 😉. Categorieën
Alles
Archief
Augustus 2016
|
- HOME
- PLANNEN VOOR 2017
- PLANNEN VOOR 2018
- BEELDBLOG
- OVERZICHTSKAARTEN 2013
- OVERZICHTSKAARTEN 2015
-
REIZEN VÓÓR 2015
- 2014: Marokko
- 2008: Australië >
- 2000: Nova Scotia >
- 1998: Mongolië - China >
- 1996: Mexico >
- 1992: Verenigde Staten >
- 1991: NL - Polen >
- 1990: Canada - VS >
- 1987: Verenigde Staten >
- 1982: Tunesië - Algerije >
- 1980: Egypte >
- 1971: Kenya - Tanzania >
- 1967: NL - Spanje >
- 1966: NL - Zwitserland >
- 1965: NL - Frankrijk >
- VOORBEREIDING
- LINKS
- OVER MEZELF
- CONTACT
- ENGLISH
- COLOFON